Δραστηριότητες

Εστιατόρια
Ταβέρνες

Στο γραφικό λιμανάκι του Όρμου Παναγιάς όπως και στη γύρω περιοχή υπάρχουν ψαροταβέρνες, πιτσαρίες και εστιατόρια που ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Café-bar

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετά beach bar, με το πιο κοντινό να βρίσκεται σε μια πανέμορφη αμμώδη παραλία σε απόσταση 300 μέτρων από τα διαμερίσματα μας. Γνωστά beach bars υπάρχουν επίσης στην παραλία “Λαγονήσι” καθώς και στην άκρη της φημισμένης παραλίας “Τρανή αμμούδα” (Λιοβροχιό) . Επίσης μέσα στον Όρμο Παναγιάς υπάρχουν δύο café- bar.

Super
market
Φούρνος

Σε απόσταση 2χλμ από τα διαμερίσματα μας υπάρχουν super market και φούρνος ικανά να καλύψουν τις πρώτες ανάγκες σας.

Παραλίες

Σε απόσταση 300 μέτρων υπάρχει μια αμμώδης παραλία με beach bar καθώς και ένας πολύ μικρός και γραφικός κολπίσκος με αμμουδιά. Σε απόσταση ενός χιλιομέτρου βρίσκεται μια από τις ομορφότερες παραλίες της Σιθωνίας που μαγεύει τον κάθε επισκέπτη με τα γαλάζια νερά της. Δίπλα στον Όρμο Παναγίας βρίσκεται μεγάλη και εντυπωσιακή Τρανή αμμούδα. Σε κοντινές αποστάσεις, επίσης, υπάρχουν πολλές και φημισμένες παραλίες που μπορείτε να κολυμπήσετε (Καρύδι, Φάβα, Αρμενιστής, Καβουρότρυπες, ακτή Κοβιού, ακτή Καλογριάς).